Tuesday, March 31, 2009

kebammbooommmmm......

Malam semalam aku pegi jalan-jalan kat jusco dengan dila pakai kete kawan aku. "tit tit" alam kete aku bkak. Dengan bebeso ati aku menyetat kete sambil memulas butang redio kete sambil dengor lagu toyol yang aznil nyanyi aku trus menuju ke jusco. "Toyollll....." aku dengan dila jerit kuat-kuat ikut aznil nyanyi. Tapi yang peliknyer jusco tu depan umah aku jer. "Ape pasal aku ngade-ngade nak bawak kete? nape hah?" bisik ati kecik aku ni! "Arghhhh.... zaman dah modem nek kete lah plok bagi kaki rehat." Balas ati kecik aku lagi...
Dalam seminit aku dah sampai dah kat parking jusco. "Aik kejapnye!" yelah jusco depan umah jer bukannyer kat mid vallley. Aku pun amik tiket paking. Duk pusing-pusing dalam paking tu "Hah! cantek...!" dapat gak aku parking. Time ari keje pun ramai manusia pegi jusco ni ek? Aku dengan kompidennye masuk parking tu. "kret kret kret... krittttt...." hoh bunyi pe tu! tanye si dila kat aku. "Ala tu mesti de tin kat bawah tu" jawab aku dengan kompidennyer. Lepas tu aku jalan jer trus lepas tu aku undur skit kasi paking cantek skit. "kret kret kret... krittttt...." bunyi lagi. "ini dah len macam jer! jap kak eja dila trun jap tengok" arah dila suh aku benti jap.
"WwAaaaa...haha.... sini kak eja! nengok ni....! mati laaa...!!" jerit dila dari luar panggil aku dah macam karam sign walia dah aku nengok tangan die duk lambai-lambai kat aku. "kah..kah..kahgh...Kuii! ko apsal macam antu nek sawan jer" jerit aku sambil kuar kete.
"Warghhhh........ " aku lak jadi antu nek sawan! "nape ni......? sape buat ni....?" jeritan pling kuat yang penah aku wat selama idup 24 tahun kat muke bumi ni. "sape lagi kak eja lah buat! wat tanye lagi" terpe si dila. Lupe-lupenye depan tu dorang letak batu-bate panjang jarang-jarang nak bagi jarak antara due kete. Aku hagram tak perasan batu-bate tu. Tu aku bedai jer terus masuk bawah bumper kete. yang jadi truknyer dah bende tu masuk bawah aku pegi undur trus jer sangkut pelagi roboh ler bumper tu. Hoh patutlah aku duk briye sangat nak bawak kete lepe-lepe ni yang nak jadi. Dah nasib... Dah wat pandai ganti ler..... nyesal tarak gune dah. Tak pasal-pasal kene blanje lebih bulan ni!


video

Thursday, March 19, 2009

PniNG pENan kEPalA LaA!

huhu........
aku skang ni diserang pning penan kepala laa. aku tak tau lah nape. hari-hari lak tu dier duk pnin jer. ke aku ni diserang darah tinggi? tak mungkin, aku mne de ske makan masin-masin. manis-manis delah! nak wat keje seme tarak mood maaa... nak bersuke rie tarak mut, men game patung tarak mud, buat keje opis lagi tarak mut, mandi manda pun tarak mud, makan tarak mut gak. tido je ade mut.

macam-macam petue aku dah tes, seme tak jadi. bernafas pkai lubang idung kiri tak jadi gak. minum air 100 plus bebotol-botol tak jadi gak. makan active 5, toksah nak katelah dah sepapan aku duk telan dah. sampai abis penedol kat kedai runcit mutu blakang umah tu aku duk pi beli jer. kaye mutu blakang umah aku tu.

skang ni yang aku de mut duk TIDO jer. tujer yang aku bleh wat mse pnin penan kepale ni....

p/s: kepade sesape yang de petua tuk mujarabkan penyakit ni silalah ye bgtau kat aku ye

Wednesday, March 4, 2009

AtoMEn TarO dah datang!

Waaargghh......
boring gler aku keje skang ni. tarak orang nak layan aku nak borak-borak, makan, minum, teman gi toilet, bersiar-sia. HUH! dorang seme keje banyak. aku sendiri tak tau pe bende dorang duk wat. aku sorang jer yang duk melangut tarak keje. pegi keje makan gji buta jer. BUKAN KU PINTA TAU!

Kalo dulu aku gi keje bes jer seme kaki mengulor macam aku. tapi kat sini aku sorang jer petem macam tu. Woiiii... macam mane ni tarak orang nak ikut aku gi ngulor.. huhuhuhu.....

Atomen Taro datang lah! jom gi ngulor dengan aku........

Tuesday, March 3, 2009

aDA BerANI Ka?

Ini orang banyak nakal. Orang yang kuat iman macam aku jer bleh ngadap jage dorang ni! huhuhu kuat betul iman aku kan? SESAPE RASE IMAN KUAT MEH TEST DUK SARI DENGAN 4 EKOR NI!


ADA BRANI?






PERHATIAN: yang kecik 2 orang tu nakal tahap horrornyer!